Kako je Dekod logistički omogućio Europsko rukometno prvenstvo – EHF EURO2018 CROATIA

Dekod i Hrvatski rukometni savez kao partneri surađuju još od 2008 godine kada je Dekod u ime i za račun rukometnog saveza ugovorio poslove u području prodaje ulaznica i kontrole ulaska za Svjetsko rukometno prvenstvo održano u Hrvatskoj 2009 godine. Za realizaciju ovog projekta Dekod je dobio puno pohvala iz zemlje i inozemstva. Najveće priznanje je pozivno predavanje na Oracle Open World u San Franciscu krajem 2009 godine.

Krajem 2016 godine Dekod je ugovorio da u ime i za račun Hrvatskog rukometnog saveza preuzme odgovornost za realizaciju poslova u području organizacije i usluge prodaje ulaznica, kontrole ulaska na sve utakmice te prodaje suvenira za Europsko rukometno prvenstvo – EHF EURO2018 CROATIA.

Usporedno s procesom ugovaranja Dekod je pripremio sve potrebno da bi prodaja ulaznica mogla krenuti 01.01.2017. godine na portalu ulaznice.hr, portalu Europske rukometne federacije, portalu Hrvatskog rukometnog saveza i portalu prvenstva cro2018.ehf-euro.com.

Centralna prodaja ulaznica te upravljanje prodajom i nadzor s call centrom organizirana je iz ureda tvrtke Dekod za potrebe EHF-a, HRS-a, rukometnih saveza drugih država, rukometnu obitelj, sponzore i velike kupce kao što su turističke agencije iz zemlje i inozemstva.

Internet prodaja je organizirana za sve posjetitelje i navijačke skupine s Dekodovog portala ulaznice.hr. Iz sigurnosnih razloga i rizika koji donosi ovakvo veliko natjecanje svi kupci ulaznica trebali su dati svoje podatke prilikom kupnje.