ORACLE CLOUD

Dekod je vodeća hrvatska ticketing organizacija s bogatom dvadesetgodišnjom poviješću te najrazgranatijom i najraznovrsnijom strukturom korisnika u regiji. Od samih početaka bavljenjem razvoja softvera Dekod je korisnik Oracle baze podataka i Oracle partner.

Naša prezentacija

Iza imena Dekod stoji tim stručnih osoba koji svakim danom zajedničkim snagama savladavaju razne prepreke i tako unaprijeđuju svoje vještine, tim i firmu.

Jedna od mnogih stvari čime se ponosimo je Paganini sustav kojeg smo u potpunosti sami razvili. Paganini sustav je 2001. godine proglašen najboljim svjetskim razvojnim projektom (Oracle AppsWorld nagrada).

Dekod tim stručnjaka

Oracle Adaptive Enterpirse IT  je virtualni event koji se održao se 22. travnja 2021. godine. Na njemu su prisustvovali naši stručnjaci iz Dekod tima te su održali predavanje na kojem smo se predstavili kao firma i upoznali sudionike sa našim inovitetima.

Virtualni događaj

Tema našeg izlaganja bio je prijelaz na Oracle cloud. Cloud paradigma učinila je migraciju izazovnijom zbog prebačaja ključnih Paganini servisa na novu infrastrukturu.

Iako je zadatak bio zahtjevan, naš stručni tim uz pomoć stručnih partnera s tražišta uspio je sve osposobiti i samim time unaprijediti naš sustav. U ovakvim teškim situacijama vidljiv je timski rad i profesionalnost na koju se možete osloniti.

Oracle cloud i Dekod