EU PROJEKT

Naziv projekta:

Uvođenje IKT rješenja u cilju optimizacije poslovnih procesa

Kratki opis projekta:

Realizacijom projekta želi se povećati razina primjene tehnologije u poslovnim procesima. Provedbom projektnih aktivnosti došlo je do poboljšane primjene IKT rješenja u poslovnim procesima što će u konačnici posljedično rezultirati jačanjem tržišne pozicije Korisnika, povećanjem njegove konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Provedbom planiranih aktivnosti Korisnik će na razini projektnog prijedloga dosegnuti pokazatelje neposrednih rezultata što uključuje doprinos broju poslovnih procesa koji će se unaprijediti uvođenjem IKT rješenja, povećanju prihoda od prodaje, porastu zapošljavanja, ali i vrijednost privatnog ulaganja. Korisnik je uspješno proveo nabavu i implementaciju specifičnog softvera za optimizaciju poslovnih procesa te nabavu računalne i komunikacijske opreme.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU:

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.875.882,54 kuna, a iznos koji sufinancira EU je 960.451,85 kuna

Razdoblje provedbe projekta:

od 13. siječnja 2020. godine do 13. srpnja 2021. godine

Kontakt osoba:

Zoran Löw

Dekod transformacija

Vizija Dekoda o potrebi za tehnološkim unaprjeđenjem ticketing modela te prelasku s vlastitog podatkovnog centra u Cloud prepoznata je i u sklopu natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ te je u siječnju 2020. godine pokrenut višegodišnji projekt sufinanciran od EU u kojem su Dekod partneri Neos i Cognita pomogli jakom Dekod timu da napravi potreban tehnološki skok. Cilj projekta ostvaren na način da je Paganini model tehnološki unaprijeđen i prebačen na Oracle ATP Cloud rješenje. Unaprijeđen je set vlastitih aplikacija koje omogućuju novi layout s fokusom na krajnje korisnike (UI, UX). Također je ostvarena intencija zamjene postojećih dokumenata (upute, smjernice) naprednim e – learning sustavom koji omogućuje dislociranim partnerima adekvatnu edukaciju o korištenju pojedine aplikacije.

Paganini sustav

Tehnološki skok postigli smo kroz unaprjeđenje svakog segmenta Paganini sustava. Poboljšali smo kvalitetu naših usluga, na zadovoljstvo brojnih korisnika.

Streaming

Projekt je prilagodba na novonastalu situaciju za naše partnere, ali i kupce. Ideja da omogućimo našim kupcima omiljene sadržaje kojima sada mogu pristupiti iz udobnosti vlastitog doma, bez izlaganja riziku zaraze, ali i da pomognemo našim partnerima da prebrode ovu krizu uspješno je realizirana.

E-learning

Zahvaljujući EU projektu, kroz E-learning, omogućili smo našim korisnicima efikasnije dobivanje potrebnih informacija.