Izrada edukativne platforme – HLK

Dekod tim u suradnji s Cognitom d.o.o. projektirao je i izradio sustav edukativne platforme u sklopu projekta Hrvatske Liječničke komore, a koji je sufinanciran sredstvima Europske unije.

Sustav je izrađen unutar projekta “Kontinuirano stručno usavršavanje liječnika opće/obiteljske medicine”. Tim projektom uvelike je olakšan pristup edukativnim sadržajima na potpuno nov i pristupačan način, stoga ne zahtjeva prethodnu informatičku pismenost korisnika. Također, uz pristup platformi korisnici dobivaju i korisnički priručnik za korištenje iste, kako bi iskustvo e-učenja još više približili korisnicima te 4 priručnika za sadržaj.

Platforma između ostalog omogućuje:

  • Pregled više vrsta predavanja raspoređenih po modulima (područjima medicine)
  • Prijavu na trodnevne radionice uživo za stjecanje praktičnih znanja i vještina na naprednim simulatorima

Edukacije u sklopu projekta namijenjene su liječnicima opće i obiteljske medicine. Cilj Komore je unaprijediti razinu znanja, vještina i kompetencija liječnika opće i obiteljske medicine kako bi bili uspješniji i učinkovitiji u svojem radu s pacijentima, a zadatak Dekoda i partnera je do daljnjega održavati sustav na kvalitetnoj razini kako bi naši korisnici imali što bolje iskustvo i što lakši pristup informacijama.